Extensions

Onze extensions


Wanneer u de naam “Great Lengths” hoort, laat u dat ongetwijfeld niet koud. 

Ons merk is immers reeds jarenlang bekend om de veiligheid van de eigen haren, de duurzaamheid en kwaliteit van de haarextensies en de technologie voor het toepassen van de extensies.

Wat uw verwachtingen ook zijn, een Great Lengths kapsel weerspiegelt een tijdloze schoonheid gecombineerd met een moeiteloze perfectie. In de hele wereld kiest men vooral voor het volume dat de extensies van Great Lengths bieden.

De verlengingen van Great Lengths zijn gemaakt uit 100% natuurlijk haar. Samen met de unieke manier van fixeren staat dat garant voor een mooi en natuurlijk resultaat. Kom gerust eens vrijblijvend langs in ons salon; wenst u nu al meer te weten.

Great Lengths is een haarvermeerderingssysteem dat bestaat uit hairextensions.  Hairextensions zijn strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht. De strengen haar hebben 2 diktes en 5 lengtes van 20- 30- 40- 50- en 60 cm.

De top van de hairextension heeft een minuscuul kunststofje ( keratine) voor de bevestiging aan het eigen haar. Qua stevigheid kan deze rustig een jaar in het haar blijven. Maar… wij hebben een natuurlijke haaruitval en ons eigen haar groeit. Dat verschilt per persoon. Daarom wordt de standaard dikte van de extension gemiddeld vier tot vijf maanden in het haar gedragen. Voor de dunnere extension of transfer is dat twee tot drie maanden.

Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet. Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar doordat allerlei andere behandelingen overbodig zijn.

Great Lengths heeft de beste kwaliteit haar. De Rolce Royce van de haarextensions!!

Prijzen:

20 cm €3,99 per extensie

30 cm €4,45 per extensie

40 cm €4,79 per extensie

45 cm €5,09 per extensie

50 cm €5,49 per extensie

60 cm €6,89 per extensie

( afname per 25 extensies, plaatsen van extensies inbegrepen.)

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com • T 051 48 74 35